BANCHET


Pășește cu dreptul pe covorul roșu. Imortalizează momentul.
Filtre, hashtag-uri și share. Like, like like!Sărbătorește banchetul de absolvire la un alt nivel

Absolvirea liceului

E rândul tău să dai o notă celor mai frumoși ani de liceu: nota 10! Uită de toate temele, de lucrările de control, de sunetul foilor din catalog, de emoțiile testelor și bucură-te de cea mai meritată petrecere. Marchează acest eveniment major împreună cu cei care au fost lângă tine și cei care te-au îndrumat: colegii și profesorii tăi.

Absolvirea facultății

Cât de repede zboară timpul! Mai ieri te stresai pentru prima sesiune din viața de student, iar astăzi ești cu un pas mai aproape de a avea propria ta carte de vizită. Știm că ești pregătit să îți începi cariera, însă nu înainte de a mai petrece o dată ca în studenție, alături de colegii care au devenit, ca și tine, oameni cu responsabilități.

În decorul de la VENUE nu vei avea nevoie de filtre. Fotografiile vor ieși spectaculos în mod natural: #NoFilter - imaginile vorbesc de la sine.

E momentul să creezi un Neverending InstaStory

Momentele speciale îți vor rămâne în suflet, în News Feed și în Story pentru totdeauna. Acum ai posibilitatea de a sărbători alături de colegii, prietenii și profesorii tăi anii deosebiți pe care i-ați petrecut împreună, într-un decor de vis! Conceptul #VenueBanquet are în prim plan baluri de absolvire și banchete, iar ofertele de meniu și facilități pot fi personalizate, fiind create special pentru aceste ocazii.

Vă propunem o varietate de preparate gourmet, de băuturi alcoolice și nonalcoolice, deserturi, fruit bar sau candy bar. Nu vă rămâne decât să consultați meniul nostru special, să discutați cu colegii și să vă alegeți sortimentele pe gustul vostru!


În plus, vă bucurăți de:

Prosecco pentru primirea oaspeţilor

Sistem de sonorizare profesional L Acoustic

Sistem de lumini arhitecturale

Suport inginer pentru sunet și lumini

Ecran LED si Videoproiectoare

Tort de absolvire

Personal de servire calificat (barmani, ospătari)


7 motive ca să organizați banchetul de absolvire la VENUE

Vă oferim ce avem mai bun pentru ca evenimentul să iasă așa cum ați visat

evenimente_nunta_sali_venue-2prezentare_Sala_grand_facilitati_venue-compressor

O seară că-n filme - Design unic


Poți fi un VIP notoriu în Hollywood-ul înfloritor al anilor ‘20 sau poți fi o divă sexy într-o rochie vintage, experimentând cele mai luxoase petreceri. Descoperă atmosfera unică Art Deco într-o seară de neuitat.

Delicii gourmet - Bucătărie în locație


Seara voastră perfectă e completată de un meniu de toate like-urile! Nu va fi nevoie să apelați la servicii de catering - vă vom oferi noi un meniu excelent, cu specialități din bucătăria internațională pe care le puteți personaliza și poza cât vreți.

In the spotlight - Iluminat spectaculos


E timpul tău să fii în lumina reflectoarelor! Pozele și InstaStory-urile se văd cu mult mai bine când iluminatul este unul ieșit din comun. Tu și prietenii tăi veți fi în centrul atenției, exact ca personajele principale ale unui film de Oscar.

Fă-te auzit - Sonorizare profesională


Toți tinerii vor să-și facă auzită vocea generației lor, muzică ce îi reprezintă și artiștii pe care îi iubesc. Fiți siguri că la Venue beneficiați de cel mai înalt nivel de sonorizare, marca L-Acoustics, același sistem folosit la Opera din Sydney.

The more, the merrier - Număr de participanți


Puteți alege dintre 2 săli de evenimente cu arhitectură Art Deco: Grand Ballroom poate acomoda 400 de invitați sitting (sau 550 standing) și Crystal Ballroom cu o capacitate de 260 de persoane sitting (sau 350 standing). Nu uitați pe nimeni!

The Great Outdoors - Venue Garden


În orice moment al serii puteți face o plimbare prin grădina Venue pentru a lua o gură de aer proaspăt, pentru a face poze sub cerul liber sau pe marginea piscinei.

Ecrane LED si videoproiectoare


Sala GRAND este dotată cu 2 Ecrane de proiecție si 2 Videoproiectoare, în timp ce Sala CRYSTAL oferă câte 1 exemplar din fiecare. Detaliile tehnice, de ultima generatie, sunt similare pentru ambele săli: Ecran Electric Screen Innovations Slate 5TMFL180SL12 Diagonală 180”, 16:9, material Slate gain 1.2 cu rejecția luminii de 65%, videoproiector LCD Epson EB-G7400U 5500 lumeni , WUXGA, 1920 x 1200, 16:10, contrast 50000:1 enhanced conexiune HDMI.

De ce Venue?

Dacă mai sunt necesare motive că să organizați banchetul la Venue, iată-le:

Garderobă

În seara voastră specială contează doar distracția și emoțiile, așa că vrem să nu aveți nicio grijă. Lăsăți-vă hainele la garderobă și străluciți în ținutele elegante pe care le-ați pregătit cu atenție pentru banchet!

Accesibilitate şi parcare privată

VENUE se află în interiorul orașului și puteți ajunge aici cu ușurință. De asemenea, vă asigurăm și parcare private.

Conceptul Venue

Poveștile memorabile se scriu într-un decor unic și deosebit. De aceea am creat conceptul ”The Roaring 21st century” la VENUE - sub cupola căruia se pot desfășura cele mai spectaculoase evenimente.

Catering in-house

Ne ocupăm noi de serviciile de catering, astfel încât vouă vă rămâne doar să vă distrați.


Rezervă acum

Cunoaște-ți event-planner-ul care îți va fi alături pas cu pas!

Contactează-ne telefonic sau completează formularul pentru a solicita acum o ofertă personalizată!

    Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal de către VENUE EVENTS în scopul utilizării acestora în procesul de ofertare și pentru buna desfășurare a activității conform GDPR.