FACILITĂȚI


VENUE a fost creat pentru a pune la dispoziție pachetul complet pentru organizarea oricărui tip de eveniment. Pe lângă personalul dedicat apreciat de toți cei care ne trec pragul, întreaga locație a fost gândită asftel încât să ai parte de servicii complete.


evenimente_nunta_sali_venue-2prezentare_Sala_grand_facilitati_venue-compressor

Două săli de evenimente cu design unic


GRAND Ballroom, cu o capacitate de peste 400 de locuri și CRYSTAL Ballroom, cu o capacitate de peste 260 de locuri, sunt create pentru a înrăma perfect povestea evenimentului tău, indiferent care ar fi numărul invitaților. Frumusețea detaliilor din interior transformă întregul spațiu într-un loc cu adevărat magic, elegant, boem și, în același timp, intim.

VENUE Garden


Terasa plină de verdeață și albastrul calm al piscinei oferă “acel ceva” de care ai nevoie pentru un plus de magie adus evenimentului tău. Totodată, locul este perfect pentru pauzele de cafea, discuțiile cu prietenii apropiați și ședințele foto care rămân ca amintire o viață.

Cupola pentru ceremonii


Pentru că știm că cel mai important “DA” din viață are nevoie de un cadru de poveste, parte din VENUE Garden este cupola pentru ceremonii. Acest cadru de vis poate fi presonalizat în funcție de povestea fiecăruia, de specificul și de tematica evenimentului.

Ecran led


Pentru că știm că un eveniment de succes are nevoie și de cele mai bune condiții tehnice, avem în dotare Ecrane Led care transformă orice tip de eveniment într-unul spectaculos.

Ecran Electric Screen Innovations Slate 5TMFL180SL12 Diagonală 180”, 16:9, material Slate gain 1.2 cu rejecția luminii de 65%.

Sonorizare profesională


VENUE dispune de un sistem de sonorizare L Acoustics, lideri mondiali în sonorizare pentru evenimente medii și mari. Muzica petrecerii și discursurile din cadrul prezentărilor și conferințelor se vor auzi impecabil.

Iluminat spectaculos


Ambele săli VENUE au în dotare un iluminat artistic complet reglabil care să facă orice eveniment nu doar specatculos, dar și unic. Lumina poate varia între distret și dramatic, penru a reprezenta perfect atmosfera ideală a fiecărui eveniment.

Bucătărie proprie


VENUE vă oferă o bucătărie modernă în locația evenimentului. Pentru că părerea oamenilor care ne calcă pragul înseamnă cel mai mult pentru noi, meniurile au fost gândite special pentru a satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Mise en place complet


Acesta este unul dintre cele mai imporatante detalii pentru orice tip de eveniment. Ne caracterizează atenția la detaliile care fac diferența, iar profesioniștii noștri tratează fiecare masă ca și cum ar fi un tablou de artă contemporană, astfel încât indiferent de masa la care te-ai afla, pentru noi contează ca tu să te simți important.

Master-Bedroom-venue-compressorHappy-Room-venue-compressor

Master Bedroom și Happy Room


Camera nupțială la standarde de 5*, alături de camera specială petru cei mici creionează experiența VENUE completă.

Parcare


Fiind localizat într-o zona accesibilă, VENUE dispune de o parcare interioară, unde vă puteți lăsa mașina în siguranță.

Generator de curent


Întodeauna optimiști, suntem pregătiți pentru orice. Generatorul nostru de curent este mereu conectat la distracție pentru a ne asigura că nimic nu oprește sărbătoarea.

Centrală de tratare a aerului


În zilele toride de vară, ambele săli Venue te fac să simți doar căldura pozitivă din partea invitaților. Ca prin magie, oricât de cald ar fi afară, de condițiile climaterice ne ocupăm noi.

Videoproiector


Din dorința de a simplifica lucrurile pentru voi, Videoproiectorul este mereu la dispoziția voastră, fie că doriți să proiectați filmul nunții sau prezentarea pentru conferința organizată la VENUE. Sala GRAND este dotată cu 2 Videoproiectoare și 2 Ecrane de Proiecție, în timp ce Sala CRYSTAL oferă câte 1 exemplar din fiecare. Detaliile tehnice sunt similare pentru ambele săli.

LCD Epson EB-G7400U 5500 lumeni , WUXGA, 1920 x 1200, 16:10, contrast 50000:1 enhanced conexiune HDMI.

Garderoba


Grija pentru fiecare persoană care ne calcă pragul se vede încă de la intrare. Pentru că ne dorim că invitații voștri să se simtă cât mai bine în timp ce se distrează, garderoba cu personal dedicat așteaptă să vă lipsească de griji.


Rezervă acum

Contactează-ne telefonic sau completează formularul pentru a solicita acum o ofertă personalizată!


    Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal de către VENUE EVENTS în scopul utilizării acestora în procesul de ofertare și pentru buna desfășurare a activității conform GDPR.