Evenimente private Evenimente corporate

CATERING VENUE



Catering ca si cum ai fi la VENUE!

Dorința se transformă în plan, iar planul devine realitate cu ajutorul nostru! Vă punem la dispoziție servicii complete de catering, posibilitatea personalizării meniului, mobilier (mese, scaune, veselă) pentru ca voi să aveți parte de un eveniment reușit indiferent de locația aleasă.

BUFET SUEDEZ I.

25 EUR/pax - TVA 9% inclus

BUFET RECE

Crostini cu jamon Serrano, cremă de brânză și roșie cherry
Mix de bruschette
Tartine cu somon fume si crema de branza
Bulete de brânză cu mix de semințe
Crostini cu ceafă de porc coaptă încetuț, fasole roșie cu trufe și sos Dijon
Vinete afumate cu maioneză
Piept de pui cu Oyster
Crispy de pui în panko
Tramezzini cu pasta de ton Venue si capere
Muschiulet de porc cu trufe
Chifteluțe cu mix de semințe
Platou cu brânzeturi fructe confiate și oleaginoase
Platou cu jamon Serrano
Pui marinat cu soia și ghimbir
Falafel
Salata Tabuleh
Humus
Legume proaspete

BUFET CALD

Lasagna cu legume SAU Lasagna Bolognese (se va alege o varianta)
Piept de pui cu sos gorgonzola
Coaste de porc cu sos barbeque
Ceafă (souce vide) cu sos de ierburi de provence
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Risotto cu legume
Mix de salate
Pâine

BUFET SUEDEZ II.

29 EUR/pax - TVA 9% inclus

BUFET RECE

Vittello tonato
Crostini cu ceafă de porc coaptă încetuț, fasole roșie cu trufe și sos Dijon
Bulete de brânză în mix de semințe
Canape cu castravete, somon fume si cremă de brânză
Muşchi de porc cu trufe
Vinete afumate cu maioneză
Piept de pui cu sos Oyster
Tramezzini cu pasta de ton Venue si capere
Pui marinat cu soia si ghimbir
Crostini cu jamon Serrano, camembert si rosie deshidratata
Crispy de pui în panko
Mix de bruschette
Salata cu somon afumat in casa, spanac, baby avocado, fasole verde si ou de prepelita
Chifteluţe în mix de seminţe
Platou cu jamon Serrano
Platou cu brânzeturi și oleaginoase
Falafel
Salată Tabuleh
Humus
Legume proaspete

BUFET CALD

Mușchiuleț de porc cu sos de piper
Somon la cuptor cu sos Dijon
Lasagna cu legume / Lasagna Bolognese (se va alege o varianta)
Coaste de porc cu sos barbeque
Piept de pui cu sos gorgonzola / Steak de pui Caprese/ (se va alege o varianta)
Ceafă (souce vide) cu sos de ierburi de provence
Cartofi copti cu rozmarin
Brocolli sotte
Risotto cu parmezan și ciuperci / Risotto cu legume
Mix de salate
Pâine

BUFET SUEDEZ III.

33 EUR/pax - TVA 9% inclus

BUFET RECE

Terină de foie gras cu dulceață de smochine
Bresaola cu ricotta şi chivas
Crostini cu ceafă de porc coaptă încetuț, fasole roșie cu trufe și sos Dijon
Vittelo tonato
Blini cu somon afumat în casă şi mirodenii indiene
Burrata cu mix de roșii cherry
Piept de pui cu sos Oyster
Crostini cu Jamon serrano, camembert şi gem de merişoare
Mix de bruschette
Tramezzini cu pasta de ton Venue si capere
Salata cu somon afumat in casa, spanac, baby avocado, fasole verde si ou de prepelita
Vinete afumate cu maioneză
Crispy de pui în panko
Castraveţi cu mousse de gorgonzola şi nucă coapta
Muşchi de porc cu trufe
Platou de brânzeturi cu fructe confiate si oleaginoase
Platou cu jamon Serrano
Bulete de brânză în mix de seminţe
Pui marinat cu soia și ghimbir
Salata Tabuleh
Humus
Falafel
Legume proaspete

BUFET CALD

Piept de rață cu sos de rodie, trufe și nuci
Mușchiuleț de porc umplut cu mix de ciuperci învelit în bacon
File de curcan cu sos de Gorgonzola
Mușchiuleț de porc cu sos de piper
Somon la cuptor cu sos Dijon
Lasagna cu legume / Lasagna Bolognese (se va alege o varianta)
Coaste de porc cu sos barbeque
Piept de pui cu sos gorgonzola / Steak de pui Caprese/ (se va alege o varianta)
Ceafă (souce vide) cu sos de ierburi de provence
Risotto cu parmezan și ciuperci / Risotto cu legume
Cartofi copti cu rozmarin
Piure de cartofi cu trufe
Brocolli sotte
Mix de salate
Pâine

Notă

până în 50 de persoane se va opta pentru 2 feluri de carne și o garnitură;

între 50-100 de persoane se va opta pentru 3 feluri de carne;

peste 100 de persoane se va opta pentru 4 feluri de carne;



Gramaje:

pe partea de aperitiv vor fi 10-12 piese/persoană;

cantitate carne la bufetul cald : 0,260 gr. (la crud)/persoană;

cantitate garnitură bufet cald: 0,230 gr. (la crud)/persoană;


** indiferent de numărul de persoane , cantitatea de produse/persoană va fi aceeași, diferența fiind doar de varietate



Montaj catering in locație, recuzită și transport:

12 RON/persoană ( până in 50 de persoane );

10 RON/persoană ( până în 100 de persoane );

8 RON/persoană ( peste 100 de persoane );

Închiriere mobilier: -masă stand-up cu husă inclusă: 80 RON+TVA 19%/masă

Închiriere mese rotunde sau dreptunghiulare ( 180 cm )- 120 RON+TVA19%/masa

Inchiriere veselă – ofertă externalizată (vesela include tot ceea ce inseamnă farfurii, pahare, tacâmuri pentru cele doua service-uri de mâncare cât și pentru desert) – 18 RON/PERSOANĂ

Inchiriere scaune chivalli- oferta externalizata- 18 RON/scaun.
Costuri persoana servire: 300 RON / 1 ospatar


Galerie foto


Cere ofertă

Contactează-ne telefonic sau completează formularul pentru a solicita acum o ofertă personalizată!

Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal de către VENUE EVENTS în scopul utilizării acestora în procesul de ofertare și pentru buna desfășurare a activității conform GDPR.
inapoi la website