I. INFORMAȚII DESPRE POLITICA DE RETURNARE ȘI RAMBURSARE:

1.1 Conform legislației în vigoare, în special în acord cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, renunțarea la cumpărare/comandă este aplicabilă doar clienților persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului său. Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

1.2. Rambursarea/ restituirea tranzacției:

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile lucrătoare de la acceptarea returului.

1.3. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzactionare, în decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

1.4. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita sumă de bani pentru readucerea produsului în stadiul inițial.

1.5. În cazul unor promoții speciale, în cadrul cărora clientul primește un produs gratis în funcție de comanda inițială, se vor returna toate produsele, inclusiv cel primit cadou din partea SC Sun Concept Srl, nu doar cele comandate de către client.

1.6. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul cumpărării și lansării comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

1.7. Puteți solicita returul produselor în următoarele situații:

a) Produsul nu corespunde specificațiilor de pe site-ul https://venue-events.ro/

b) Produsul prezintă defecțiuni de transport: spart sau desfăcut

c) Produsele v-au fost livrate greșit sau nu corespund cantității conform facturii

II. METODE ȘI CONDIȚII DE LIVRARE:

2.1. Produsele comandate se livrează în toată țara, prin intermediul serviciului de curierat FanCurier. Coletul dumneavoastră va fi livrat prin curier în termen de 2-4 zile lucrătoare după validarea comenzii*. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului.

2.2. Nu exista comandă minima pentru achiziționarea de produse de pe site-ul https://venue-events.ro/

2.3. Pentru toate comenzile, transportul este GRATUIT.

2.4. În cazul stornării comenzilor cu Retur, costul de transport nu se stornează.

2.5. Timpul de livrare al coletului poate varia față de acest interval în funcție de disponibilitatea stocului de produse sau a perioadelor sărbătorilor legale. 

III. POLITICA PREȚURILOR PRODUSELOR

3.1.  Disponibilitatea și/sau prețul produselor prezente pe site-ul https://venue-events.ro/

se poate actualiza periodic, cumpărătorul luând la cunoștință de orice modificări prin accesarea site-ului.

IV. MODALITĂȚI DE PLATĂ

4.1. Pentru achizitionarea de produse de pe site-ul https://venue-events.ro/, aveți la dispoziție 2 modalități de plată:

  1. a) Online sau ramburs la primirea coletului:se va achita contravaloarea comenzii la curier în momentul primirii coletului la adresa specificată de dumneavoastră.
  2. b) Plata online cu cardul:se poate realiza plata online cu cardul, în condiții de siguranță deplină.

Plata se realizează în condiții de siguranță maximă prin intermediul serviciului de plăți: payu.ro, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

4.2.  Cardurile acceptate pentru plata online sunt: Visa, Mastercard și Maestro.

4.3. În momentul în care este selectată metoda de plată online cu cardul, veți fi direcționat către o pagină securizată a procesatorului de plăți unde veți introduce datele cardului cu care efectuați plata. Aceste date sunt confidențiale și vor fi procesate direct de către banca emitentă a cardului dumneavoastră.

4.4. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele https://venue-events.ro/

V. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE CU PRIVIRE LA NEWSLETTER-UL Venue-events ȘI FACEBOOK

5.1 Prin accesarea aplicației Facebook „Aboneaza-te la Newsletter-ul Venue-events” înțelegeți și sunteți de acord cu faptul că https://venue-events.ro/, vă solicita dumneavoastră, în calitate de utilizator, urmatoarele informatii:

(a) numele si prenumele dvs.,

(b) adresa de e-mail validă.

5.2 Scopul solicitării acestor informații de către SC Sun Concept Srl, SRL este de a menține contactul cu dumneavoastră și a vă informa periodic asupra promoțiilor la produse, precum și comunicări viitoare despre oferte prezente ori viitoare, descrieri, noutăți din domeniul suplimentelor alimentare, sfaturi pentru un stil de viață sănătos și concursuri accesabile de pe https://www.facebook.com/venuetimisoara/

5.3. După colectarea datelor dumneavoasră, SC Sun Concept Srl, nu va înstrăina, închiria sau vinde informațiile de identificare personală a dumneavoastră către terți în scopuri de marketing și publicitate.

5.4. Puteți renunța oricând la primirea oricăror comunicări/newsletter-e prin email transmise de către SC Sun Concept Srl,, prin accesarea linkului de dezabonare din cadrul email-urilor primite.

5.5 SC Sun Concept Srl, își exercită dreptul de a modifica oricare din articolele prezentului regulament în scopul de a asigura coerența și corectitudinea desfășurării campaniei „Aboneaza-te la Newsletter