Evenimente private Evenimente corporate
Cum sa organizezi petrecerea anuală a companiei?
noiembrie 8, 2019

De ce o sala de evenimente versatila?

De ce o sala de evenimente versatila?


Evenimentele se intampla in fiecare zi a vietii noastre, fie ca este vorba despre un eveniment business sau unul privat, locul in care se desfasoara acesta, creioneaza intreaga amintire.

Evenimentele se intampla in fiecare zi a vietii noastre, fie ca este vorba despre un eveniment business sau unul privat, locul in care se desfasoara acesta, creioneaza intreaga amintire.

Toate tipurile de evenimente necesita un set-up bine gandit, un plan bine pus la punct, astfel incat acesta sa fie fara cusur. Suntem intr-o perioada in care se organizeaza evenimente in cele mai nonconventionale locuri, dar primul lucru care trebuie luat in calcul atunci cand se alege locatia, este tipul de eveniment pe care vrei sa il organizezi.

10 sfaturi pentru a alege locul potrivit evenimentului tau:

- Analizeaza numarul de invitati si alege o sala care sa fie potrivita acestuia.

- Creeaza un set-up care sa fie potrivit tipului de eveniment. Chiar daca pare doar un detaliu, asezarea scaunelor si a meselor (depinde de caz) directioneaza atentia in sensul dorit.

- Verifica facilitatile fiecarei locatii. Pune accent pe detaliile care fac diferenta intr-un eveniment : personal dedicat, sistem de sonorizare, bucatarie interna, camera nuptiala, garderoba, parcare si multe altele.

- Alege un loc care arata asa cum iti doresti fara a interveni cu decoratiuni, asta iti reduce costurile.

- O locatie care are bucatarie interna va avea, de fiecare data un plus, datorita confortului si a faptului ca preparatele vor fi proaspat “scoase din cuptor”. Desigur, poti opta si pentru o firma de catering, dar alege una care are la baza organizarea de evenimente, pentru a te asigura ca bucatele sunt gandite special pentru orice ocazie.

- Generatorul de curent este un punct pe care nu trebuie sa il treci cu vederea, asigura-te ca nimic nu va opri petrecerea!

- Fie ca este vorba despre un eveniment privat sau corporate, salile care au in dotare sistem de sunet, ecrane led sau videoproiector sunt acel ceva care va face diferenta.

- Ia in calcul daca sala dorita are un sistem de iluminat special, cu siguranta vrei ca fotografiile de la evenimentul tau sa arate spectaculos.

- Urmareste interactiunea cu event planner-ul care este necesar sa iti fie alaturi pas cu pas pentru a urmari toate detaliile organizatorice.

- Discuta toate detaliile importante in prealabil, pentru ca in ziua evenimentului sa nu mai ai nici o grija, decat sa te simti bine.

Diferenta intre o locatie si alta o face atentia la detalii, investitia in timp si profesionalismul oamenilor in mainile carora iti lasi evenimentul. In funtie de evenimentul tau, analizeaza toti pasii de mai sus si descopera avantajele locului in care alegi sa aiba loc conferinta, prezentarea, anivesarea, majoratul, botezul sau nunta pe care o ai in plan.

Chiar daca, in esenta, o locatie are aceleasi facilitati pentru toate tipurile de evenimente, alege o locatie versatila, pe care o poti transforma, prin modificarea asezarii meselor si ale scaunelor sau prin sistemul avansat de iluminat intr-un loc potrivit evenimentului tau.

Inca de la infiintare, VENUE a pus accent pe facilitatile care fac diferenta in organizarea de evenimente. Dotata cu bucatarie gourmet interna, sistem de sonorizare profesionala, ilumnat spectaculos, ecrane LED si videoproiectoare, si multe alte facilitati pe care le vei descoperi in momentul in care treci pragul, VENUE pune la dispozitie o experienta completa in care tie si invitatilor tai nu le va lipsi nimic.

inapoi la website