Evenimente private Evenimente corporate

VENUE CATERING


Rețeta unui eveniment de succes stă în calitatea și în prospețimea preparatelor cu care alegi să îți răsfeți invitații! Preparatele savuroase marca VENUE, acum și în altă locație!

Când am gândit serviciul VENUE Catering, ne-am dorit să oferim cel mai bun gust și cea mai înaltă calitate atât evenimentelor organizate în locația noastră, cât și în afara acesteia. Punem calitatea si prospetimea pe primul loc, de aceea, ne dorim ca oriunde alegeti sa va organizati evenimentul sa aveti parte de aceeasi savoare de 5 stele acordate de persoanele care au gustat din preparatele gatite minutios in bucataria VENUE.

În funcție de specificul evenimentului pe care îl organizezi, echipa noastră îți va prezenta o lume plină de arome, cu texturi diverse, cu preparate proaspăt gătite pentru care oferim un serviciu complex care să asigure livrare, montare și servire, indiferent de locația aleasă.

Din experiență știm că un serviciu culinar strălucit este în prima linie când vine vorba de reușita unui eveniment. De aceea, VENUE livrează serviciu de catering complet care include: mâncare (bufet suedez rece, cald, rece și cald, finger food și alte variante în funcție de complexitatea și tipologia evenimentului), recuzita necesară montajului (mese, fete de masă, platouri, chaffing dish-uri), precum și personal de servire profesionist.

Și pentru că un eveniment prestigios ar fi incomplet fără momentele de absolută savoare oferite de serviciul VENUE Catering, am adăugat în serviciul nostru și serviciul de livrare a băuturilor nonalcoolice pentru evenimente complexe, precum și vesela corespunzătoare în funcție de tipul de meniu ales.

Indiferent de locația pe care o alegi pentru evenimentul tău, mizează inspirat pe o selecție de preparate realizate minuțios din serviciul VENUE Catering și oferă-le invitaților tăi o experiență gastronomică pe măsură! Descoperă întregul meniu de preparate și contactează-ne pentru a crea împreună o ofertă personalizată.


De ce sa alegi VENUE Catering?


Oferte
personalizate


Recuzită necesară montajului


Transport și amplasare inclusă


Personal
dedicat


Cum funcționează?


Solicită ofertă personalizată

Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal de către VENUE EVENTS în scopul utilizării acestora în procesul de ofertare și pentru buna desfășurare a activității conform GDPR.
inapoi la website