CATERING VENUE
Catering ca si cum ai fi la VENUE!
Dorința se transformă în plan, iar planul devine realitate cu ajutorul nostru! Vă punem la dispoziție servicii complete de catering, posibilitatea personalizării meniului, mobilier (mese, scaune, veselă) pentru ca voi să aveți parte de un eveniment reușit indiferent de locația aleasă.
BUFET SUEDEZ I.
25 EUR/pax + TVA 9%
BUFET RECE
Crostini cu jamon Serrano, cremă de brânză și roșie cherry
Mix de bruschette
Tartine cu somon fume si crema de branza
Bulete de brânză cu mix de semințe
Crostini cu ceafă de porc coaptă încetuț, fasole roșie cu trufe și sos Dijon
Vinete afumate cu maioneză
Piept de pui cu Oyster
Crispy de pui în panko
Tramezzini cu pasta de ton Venue si capere
Muschiulet de porc cu trufe
Chifteluțe cu mix de semințe
Brânzeturi fructe confiate și oleaginoase
Platou Charcuterie
Pui marinat cu soia și ghimbir
Falafel
Salata Tabuleh
Humus
Legume proaspete
BUFET CALD
Piept de pui cu sos gorgonzola
Coaste de porc cu sos barbeque
Ceafă (souce vide) cu sos de ierburi de provence
Cartofi la cuptor cu rozmarin
Risotto cu legume
Mix de salate
Pâine
BUFET SUEDEZ II.
29 EUR/pax + TVA 9%
BUFET RECE
Vittello tonato
Crostini cu ceafă de porc coaptă încetuț, fasole roșie cu trufe și sos Dijon
Bulete de brânză în mix de semințe
Canape cu castravete, somon fume si cremă de brânză
Muşchi de porc cu trufe
Vinete afumate cu maioneză
Piept de pui cu sos Oyster
Tramezzini cu pasta de ton Venue si capere
Pui marinat cu soia si ghimbir
Crostini cu jamon Serrano, camembert si rosie deshidratata
Crispy de pui în panko
Mix de bruschette
Salata cu somon afumat in casa, spanac, baby avocado, fasole verde si ou de prepelita
Chifteluţe în mix de seminţe
Platou Charcuterie
Brânzeturi fructe confiate și oleaginoase
Falafel
Salată Tabuleh
Humus
Legume proaspete
BUFET CALD
Mușchiuleț de porc cu sos de piper
File de butterfish la cuptor in crusta de parmezan
Coaste de porc cu sos barbeque
Piept de pui cu sos gorgonzola / Steak de pui Caprese/ (se va alege o varianta)
Ceafă (souce vide) cu sos de ierburi de provence
Cartofi copti cu rozmarin
Brocolli sotte
Risotto cu ciuperci și parmezan
Mix de salate
Pâine
BUFET SUEDEZ III.
33 EUR/pax + TVA 9%
BUFET RECE
Bresaola cu ricotta şi chivas
Crostini cu ceafă de porc coaptă încetuț, fasole roșie cu trufe și sos Dijon
Vittelo tonato
Blini cu somon afumat în casă şi mirodenii indiene
Burrata cu mix de roșii cherry
Piept de pui cu sos Oyster
Crostini cu Jamon serrano, camembert şi roșie deshidratată
Mix de bruschette
Tramezzini cu pasta de ton Venue si capere
Salata cu somon afumat in casa, spanac, baby avocado, fasole verde si ou de prepelita
Vinete afumate cu maioneză
Crispy de pui în panko
Castraveţi cu mousse de gorgonzola şi nucă coapta
Muşchi de porc cu trufe
Brânzeturi fructe confiate și oleaginoase
Platou Charcuterie
Bulete de brânză în mix de seminţe
Pui marinat cu soia și ghimbir
Salata Tabuleh
Humus
Falafel
Legume proaspete
BUFET CALD
Piept de rață cu sos de rodie, trufe și nuci
File de curcan cu sos de Gorgonzola
Mușchiuleț de porc cu sos de piper
Butterfish la cuptor in crusta de parmezan
Coaste de porc cu sos barbeque
Steak de pui Caprese
Ceafă (souce vide) cu sos de ierburi de provence
Risotto cu ciuperci și parmezan
Cartofi copti cu rozmarin
Piure de cartofi cu trufe
Brocolli sotte
Mix de salate
Pâine
Notă bufet rece
între 30 și 50 persoane se va alege o varietate de 10 produse, din cele enumerate mai sus, iar la peste 50 de persoane se vor lua în considerare toate produsele.
Notă bufet cald
între 30 și 50 persoane se va alege un fel de carne si o garnitura.
până în 70 de persoane se va opta pentru 2 feluri de carne și o garnitură;
între 70-100 de persoane se va opta pentru 3 feluri de carne, respectiv 3 garnituri;
peste 100 de persoane se va opta pentru 4 feluri de carne.
Gramaje:
pe partea de aperitiv vor fi 10 piese 300gr./persoană;
cantitate carne la bufetul cald : 0,260 gr. (la crud)/persoană;
cantitate garnitură bufet cald: 0,230 gr. (la crud)/persoană;
** indiferent de numărul de persoane , cantitatea de produse/persoană va fi aceeași, diferența fiind doar de varietate
Montaj catering in locație, recuzită (platouri din ceramică) și transport (în Timișoara):
10 RON + TVA 19%/persoană (până in 100 de persoane);
8 RON+ TVA 19//persoană (de la 100 persoane în sus).
Extern: 3 RON + TVA 19%/km.
În cazul în care se solicită un al doilea transport, acesta se acceptă pentru un număr minim de 30 persoane, prețul fiind de:
Timișoara: 250 RON + TVA 19%;
Extern: costul aferent transportului în oraș (250 RON + TVA 19%), la care se adauga 3 RON + TVA 19%/km.
**Pentru achizitionarea serviciilor de catering se impune un numar minim de 30 persoane.
Închiriere mobilier: -masă stand-up cu husă inclusă: - 80 RON+TVA 19%/masă
Închiriere mese rotunde sau dreptunghiulare (180 cm) - 120 RON+TVA19%/masa
Inchiriere veselă – ofertă externalizată (vesela include tot ceea ce inseamnă farfurii, pahare, tacâmuri pentru cele doua service-uri de mâncare cât și pentru desert).
Inchiriere scaune chivalli - oferta externalizata.