t type="text/javascript"> /* */
Conceptul Venue despre săli venue business venue banquet facilități costuri evenimente blog contact
.

De ce sa alegeti Venue pentru a va gazdui nunta, botezul sau conferinta?Pentru că este cea mai bună variantă, concepută 100% pentru a satisface toate exigențele unui eveniment cu adevărat special.

Pe lângă un personal profesionist și dedicat, vă mai punem la dispoziție următoarele:

Venue Design Unic


Locația fiind amenajată în stilul specific Art Deco, al anilor ‘20, creează o atmosferă memorabilă, care vă poate diferenția evenimentul de toate celelalte. Această tematică evocă o perioadă specială, vremuri ale progresului și dezvoltării.
Design-Unic

Venue Venue Garden


Terasa plină de verdeață și albastrul calm al piscinei fac ca împreună cu foișorul de ceremonii, să ofere “acel ceva” care dă un plus de magie nunții dumneavoastră. Totodată, este perfectă pentru pauze de cafea, de prânz, sau gustări.
Venue-Garden

Venue Restaurant Gourmet


Venue Timișoara vă oferă o bucătărie modernă, cu personal profesionist, exact în locația evenimentului. Astfel nu e necesar să apelați la servicii suplimentare de catering deoarece ne putem ocupa integral de aspectul culinar al evenimentului.
Buctaraie-Gourmet

Venue Iluminat spectaculos


Sălile Venue beneficiază de un iluminat artistic, complet reglabil, care să facă orice eveniment nu doar spectaculos, dar și fotogenic. Lumina poate varia între discret și dramatic, pentru a reprezenta perfect atmosfera ideală a fiecărui eveniment.
Iluminat-Spectaculos

Venue Sonorizare Profesionistă


Venue dispune de un sistem de sonorizare L Acoustics, lideri mondiali în sonorizare pentru evenimente mari. Asta înseamnă că prezentările și conferințele dumneavoastră se vor auzi impecabil.

Sonorizare-Profesionista

Venue Număr mare de participanți


Venue poate găzdui evenimente generooase: Grand Ballroom poate acomoda 400 de participanți sitting (sau 550 standing) și Crystal Ballroom cu o capacitate de 260 de persoane sitting (sau 350 standing)
Număr-mare-de-participanți

Venue Garderobă


Dorim ca invitații dumneavoastră să fie complet lipsiți de griji, de aceea serviciul de garderobă cu personal dedicat vă așteaptă la intrare.

Garderoba

Venue Mașină de fum greu


Pentru momentele dramatice, pentru dansul mirilor, pentru piesa de rezistență a artiștilor, mașina de fum greu punctează momentele importante ale evenimentului dumneavoastră.
Masina-de-fum-greu

Venue Generator de curent


Întotdeauna optimiști, suntem pregătiți pentru orice. Generatorul nostru de curent vă stă la dispoziție pentru a ne asigura că nimic nu oprește petrecerea.
Generator-de-curent

Venue Master Bedroom & Happy Room


Camera nuptială, la standarde de 5*, alături de camera specială pentru cei mici, fac ca experiența Venue să fie completă.

Master-Bedroom

Nu am sărit etape și nu am făcut rabat la calitate.
Venue este ceea ce rezultă când alăturezi prefesionalimul cu pasiunea.


Rezervați-vă data acum !

Pentru a rezerva o dată într-una din sălile Venue, trebuie doar să discutați cu event planner-ul nostru.

contactați-ne