Conceptul Venue despre săli venue business venue banquet facilități blog contact
.

Fie ca e nunta, botez sau alta sarbatoare, va uram Bine ați venit!!

Vă punem la dispoziție cea mai spectaculoasă locație de evenimente: personale sau corporate.

Venue reprezintă rafinamentul anilor ‘20 într-o poveste a succesului generației noastre.
Evenimentele sunt memorabile când amintirile sunt de neuitat.

Citiți în continuare cum a luat naștere conceptul Venue, cum ne-a inspirat gălăgioasa perioadă interbelică și cum am reinterpretat-o în vremurile noastre moderne.Fără vanitate, dar cu o veche vitalitate, vă avansăm o invitație la VENUE

Credem cu tărie că în viață, a sărbători este la fel de important precum a munci. Venim în întâmpinarea oaspeților noștri cu o lume nostalgică a eleganței. Momentele importante trebuie să fie memorabile. Nopțile noastre sunt grandioase, iar împreună cu noi fiecare clipă se simte ca o pagină ruptă din marii clasici.

Trecutul ne inspiră, iar nostalgia balurilor de altă dată este fundația pe care am construit, cărămidă cu cărămidă, această ”mașină a timpului”.

Lumea se schimbă, oamenii mai puțin.

Să călătorim împreună în vremurile în care totul era mai simplu, într-o lume mai naturală, mai romantică, în care ne putem concentra la oamenii de lângă noi.

Din optimismul nostru incorigibil și dragostea pentru designul clasic s-a născut conceptul VENUE Timișoara. Să-ți sărbătorești nunta și botezul așa cum se cere pentru un eveniment care-ți rămâne amintire o viață întreagă.

The Roaring '20s

Anii ‘20 au însemnat trecerea noastră în modernitate. Aceea a fost perioada reinventării, a evoluției tehnologice și culturale. Anii ‘20 au fost perioada în care cultura a circulat internațional într-un ritm fără precedent, odată cu apariția cinematografiei. Pentru prima dată în istoria omenirii au apărut staruri de cinema! Covorul roșu, Hollywood, faimă și high-life.

Lumea a renăscut în acei ani, schimbându-se radical și permanent. Modernitatea s-a prezentat prin curentul de design ART DECO, forme minimaliste, artă decorativă, o nouă estetică pentru un secol nou.

Tot mai multă lume începea să aibă automobile și telefoane: distanțele nu mai contau la fel de mult, iar lumea începea tranziția spre globalizare.

Toate aceste lucruri, pe ritmurile erotice ale jazzului.

Venue

Aceasta era muzica zilei. Considerat vulgar de generațiile vechi, jazzul unea acum tinerii din lumea întreagă. Era muzica vitalității, a bucuriei, a distracției și a iubirii. Jazzul era muzică de dans, prima ”muzică de petrecere”!

Totul din the roaring twenties era încărcat cu optimism. Tehnologia ne deschidea posibilități nebănuite, iar cultura ne deschidea mințile. Anii 20 au fost un punct crucial în evoluția întregii lumi.

Am reușit să depășim greutățile trecutului, iar această renaștere a însemnat că oamenii puteau în sfârșit să fie fericiți, să construiască familii și vieți. Perioada anilor '20 a fost dedicată unei vieți mai bune și mai plăcute - o viață a distracției și a fericirii.

Carpe diem? CARPE NOCTEM!

Timișoara respira același aer

Venue

New York, Hollywood, Paris sau Londra sunt principalele focare ale culturalizării. Dar perioada interbelică a însemnat o reinventare a Americii și a Europei.

În colțul nostru de lume vântul schimbării sufla puternic. Timișoara a fost întotdeauna deschisă înspre valorile vestice, spre progres și cultură.

Astfel, primul oraș cu iluminat stradal electric, primul oraș din România care să asfalteze o stradă și primul oraș din țară care să proiecteze un film la cinematograf a intrat cu dreptul în aceste vremuri optimiste.

Mizând pe educație și cultură, Timișoara absoarbe spiritul vremii și reușește să se impună ca un model de dezvoltare multilaterală pentru întreaga Românie, și nu numai. Spiritul cosmopolit a stimulat artiștii, iar scena muzicală locală a înflorit. Oamenii își construiau viețile și orașele. Oamenii puneau bazele fericirii.

The golden age is now - The roaring 21st century

O sută de ani mai târziu, am trecut prin multe încercări și toate au fost depășite cu brio. Granițele se dizolvă încet, iar lumea vestică înflorește. Cu internetul în buzunar și zboruri internaționale zilnice, lumea este un loc mult mai mic pentru noi. Am înțeles universul și am explorat cele mai adânci oceane. Oricine are acces la educație și la o șansă de a-și îndeplini visurile...

Ascultăm artiști internaționali la festivaluri locale, ascultăm artiști locali în cafenele internaționale. Balet, operă sau festivaluri de jazz. Trăim cele mai bune vremuri, astăzi este epoca de aur a umanității: optimismul și pofta de viață sunt valorile care ne reprezintă. Jazzul este încă în sufletele noastre.

Jazzul nostru este mondial, jazzul nostru este RnB, pop și house, California noastră este lumea întreagă!A doua venire a modernității păstrează toate valorile anilor '20 fără, însă, a ne interzice nimic. Suntem generația fără prohibiție, fără granițe și fără preconcepții. Trăim astăzi ceea ce am putea numi ”The roaring 21st century”.

Noua eră este a interconectivității. Internetul, social media și smartphone-urile - ne țin împreună permanent. Ne ajută să ne facem prieteni și să ne iubim.

Când continentele sunt la câteva ore distanță și oricine este la o aruncătură de mouse, se formează cele mai sincere relații. Și cele mai puternice. Cu cea mai nouă tehnologie de control a luminilor și sonorizării, locația noastră îți pune la dispoziție două săli extraordinare astfel încât bornele vieții tale să fie marcate așa cum se cuvine!

Știm să privim în urmă, dar să mergem înainte.

Tradiția noastră este inovația!

Din nevoia oamenilor de a fi împreună, de a împărtăși momente speciale, de a petrece nopți cu prietenii sau pur și simplu nevoia de a petrece - s-a născut conceptul Venue Timișoara: o vitalitate vintage și o eleganță eclectică împletite cu toate promisiunile unui viitor luminos.

Venue este locul de întâlnire pentru Timișoara, locul unde ne sărbătorim unii pe ceilalți. Savurăm nostalgia trecutului, ne bucurăm de iubirea prezentului, în timp ce facem planuri de viitor. Nopțile lungi, muzica și designul evocativ reprezintă „scena” pe care se desfășoară cele mai frumoase momente din viețile noastre. Nunți, botezuri, petreceri, serate sau conferințe la 3 sau 4 ace: pe toate le sărbătorim împreună în cea mai elegantă sală de închiriat din Timișoara.

Filosofia noastră este fericirea, domeniul nostru este progresul, iar clienții noștri sunt vizionarii.

Că e vorba de nuntă, botez, petreceri personale sau corporate, ne bucurăm să vă fim alături în momentele importante!

Rezervați-vă data acum !

Pentru a rezerva o dată într-una din sălile Venue, trebuie doar să discutați cu event planner-ul nostru.

contactați-ne